Niké
4.0/5

Niké

Prečítajte si našu recenziu Niké
Home » Niké

Pri zakladaní účtu v stávkovej kancelárii sú najdôležitejšími parametrami jej spoľahlivosť a dôveryhodnosť. Niké je síce najstaršou stávkovou kanceláriou na Slovensku, je to ale najvhodnejšia alternatíva pre vás? Ak rozmýšľate nad využívaním jej služieb a potrebujete zistiť viac relevantných informácii, ste na správnom mieste.

Zistite viac o možnostiach stávkovania v Niké, bonusoch, ktoré môžete získať za registráciu, možnostiach hier v online kasíne Svet hier či možnostiach výberu a vkladu na účet.

Alternatívy k Niké

Aj napriek tomu, že Slovensko je relatívne malý trh, hráči majú na výber množstvo stávkových kancelárií. Je len na vás, ktorú z nich si zvolíte. Základom je spraviť si prehľad, aké výhody a možnosti ktorá spoločnosť ponúka a vybrať si tú, ktorá vašim požiadavkám a spôsobu hry vyhovuje najviac.

Recenzia Niké

Niké je síce jednotkou, čo sa týka histórie na Slovensku, dlhodobo však už nie je považovaná za jednotku na trhu. Má dlhú históriu, čo u mnohých vzbudzuje pocit istoty a dôvery. Pre menších hráčov, ktoré nemajú priveľké očakávanie a potreby, môže byť skvelou voľbou. Tak isto je vhodná pre tých, ktorí preferujú predzápasové stávky.

Na druhej strane ju však neodporúčame využívať pre live stávky. Mohla by byť pre vás pomerne veľkým sklamaním, pretože platforma nespĺňa očakávania v použiteľnosti, rýchlosti ani technickej spoľahlivosti. Ďalším často vyčítaním aspektom je neprehľadnosť a celková použiteľnosť webu, čo vás môže ako hráča frustrovať a následne odradiť. V porovnaní s inými, inovatívnejšími stávkovými spoločnosťami na Slovensku či v zahraničí môže Niké pôsobiť mierne zastarane a nie konkurencieschopne.

Pre niektorých hráčov môže byť ideálnym partnerom, zatiaľ čo pre iných sa môže zistiť, že iné možnosti lepšie vyhovujú ich očakávaniam a požiadavkám.

O spoločnosti Niké

Niké je tipovanie. Ako prvá slovenská stávková kancelária, sa stala synonymom pre stávky na Slovensku. Od jej založenia sa stala najstaršou, a dlhé roky aj najväčšou, stávkovou kanceláriou na Slovensku. Je skutočný fenomén v oblasti stávok, ktorý sa dotýka nielen sveta hazardu, ale aj spoločenského a zábavného priemyslu.

Spoločnosť Niké je spoľahlivým a dôveryhodným partnerom mnohých stávkujúcich na Slovensku. S ich dlhou históriou, bohatou ponukou stávkovania a neustálou snahou o zlepšenie sa stali jedným z lídrov na slovenskom stávkovom trhu. Prvenstvo na slovenskom trhu však postupne prebrali iné konkurenčné spoločnosti.

Niké si zakladá na neustálom úsilí využívať a zdokonaľovať možnosti najnovších technológií. Ich mobilná aplikácia bola v roku 2017 vyhlásená za najlepšiu aplikáciu pre tipérov. Svojim používateľom umožňuje stávkovať kdekoľvek a kedykoľvek. Niké sa stala ikonou v oblasti stávok a jej meno si spájame s dôverou, kvalitou a zábavou.

Na aké športy môžete vsádzať v Niké?

Jednou z devíz, ktorými sa Niké môže pochváliť, je určite široká škála možností stávkovania. Od klasických športov a príslušných líg, cez e-športy, spoločenské stávky, politiku až po šach.

Niké ponúka stávky na rôzne futbalové ligy a svetové súťaže od Premier Ligue, La Liga či Bundesliga až po Majstrovstvá sveta. Okrem futbalu tu však nájdete aj stávky na ďalšie populárne športy a turnaje, súťaže či ligy. Nechýbajú ani golf, cyklistika či MMA.

V kurzovej ponuke sú dostupné takmer všetky druhy stávok. Okrem bežných tipov 1, X, 2, 1X, X2 či 12 tu nájdete aj hadicapy či tipy na víťaza polčasu, tretiny, presný výsledok zápasu či strelca gólu.

Aké bonusy sú k dispozícii v Niké

Stávkové kancelárie ponúkajú svojim novým aj verným zákazníkom množstvo bonusov, ktoré spríjemňujú hráčsky zážitok a súčasne môžu byť kritériom výberu danej stávkovej kancelárie. Jedným z najpopulárnejších je bonus pre nových hráčov, nezabúda sa však ani na existujúcich hráčov. Bonusy nie sú obmedzené len na stávkovanie, zahŕňajú aj kasínové hry napríklad v podobe free spinov.

Vstupný bonus

Niké ponúka viaceré uvítacie, resp. vstupné bonusy za registráciu. Jedinou podmienkou je registrácia. Prvým z nich je bonus 20 € ZADARMO. Hneď po overení totožnosti, bez vkladu, dostanete na svoj hráčsky účet bous 20 € vo forme nikov úplne zadarmo.

Bonus bez limitu je vstupný bonus pre nových hráčov, ktorý prináša hneď niekoľko odmien a závisí od vás, aká bude ich celková hodnota. Ako to funguje? Tento bonus je postavený na 6 úrovniach, kde za absolvovanie každej z nich dostávate odmenu vo forme voľných tiketov. Nie je však možný bez vkladu, podmienkou tohto bonusu je určitý vklad.

Pre milovníkov online kasína ponúka Niké 50 SPINOV ZADARMO + EXTRA 100 SPINOV. V rámci Sveta hier získate úvodných 50 free spinov. Po ich využití môžete získať ďalších 100 free spinov, tie už sú podmienené vkladom zo strany hráča.

Ďalšie bonusy a propagačné akcie

Okrem uvítacích bonusov Niké ponúka mnoho ďalších. Hra za niky, ktoré získavate za tipovanie a môžete ich ďalej využívať na podanie tiketov, podobne ako z eurá. Ďalej kurzové zvýhodnenia, na základe ktorých si zvýšite svoju celkovú výhru bez ďalších poplatkov, bonusová stávka, s ktorou vyhrávate aj keď zápas netrafíte, priveď kamoša – bežný bonus za odporučenie známemu či tiket zadarmo.

Je dôležité poznamenať, že každý bonus v Niké má svoje podmienky a požiadavky na stávkovanie, ktoré treba splniť, aby sa mohli vybrať akékoľvek výhry získané s týmto bonusom. Preto je dôležité starostlivo prečítať si pravidlá a podmienky pred prijatím akýchkoľvek bonusových ponúk.

Ako môžem vložiť alebo vybrať peniaze z Niké

Niké ponúka viaceré platobné metódy, pomocou ktorých si môžete dobiť svoje stávkové konto. Treba mať na pamäti, že pri jednotlivých metódach sú rôzne nastavené limity. Na svoje konto si môžete vložiť aj vybrať z neho peniaze pomocou desktopovej či mobilnej verzie, aplikácie a rovnako tak aj osobne na pobočke.

Metódy vkladov

Vloženie peňazí na stávkové konto je jednoduché. V prípade desktop verzie si kliknete na Vklad na konto (vpravo v menu) a vyberiete si preferovanú platobnú metódu. V mobilnej verzii aj pri aplikácii to funguje takmer rovnako, kliknete na svoj účet, zvolíte si Vklad a výber z účtu a opäť vyberiete platobnú metódu. Návod ako na to nájdete aj priamo na webe.

Platba kartou

MetódaLimit platbyPoplatok
Visa, Mastercard, Apple Paymin. 5 eurpodľa banky
SKPAYmin. 5 eurbez poplatku

Rýchle platby

MetódaLimit platbyPoplatok
sporopay, TatraPay, VÚB ePlatby, poštová banka, UniCreditBankmin. 5 eurpodľa banky
Skrillmin. 5 eurbez poplatku
SMS5/10/20 eur, max. 150 eur/zúčt. obdobie10% operátor
paysafecard5 – 1 000 eur5%

Offline platby

MetódaLimit platbyPoplatok
Pobočkamin. 5 eurbez poplatku
SMS5/10/20 eur, max. 150 eur/zúčt. obdobie10% operátor
Prevodmin. 5 eurpodľa banky

Metódy výberu

Možností výberu, ktoré si môžete vybrať, je, pochopiteľne, menej. Najvyužívanejšou a najjednoduchšou metódou výberu je prevod na bankový účet. Do vášho hracieho konta si uložíte IBAN a kedykoľvek zadáte príkaz na prevod v hodnote, ktorú si zvolíte.

Tabuľka Platobných Limitov

FormaLimit platby
Výber v hotovosti/na pobočke (ohlásený výber)10 – 1 000 eur
Výber v hotovosti/na pobočke (neohlásený výber)10 – 5 000 eur
Prevod na bankový účet10 eur – bez hornej hranice

Aké online kasínové hry od Niké sú k dispozícii?

Okrem tradičného stávkovania je v Niké dostupné aj online kasíno, ktoré nájdete pod názvom Svet hier a delí sa na dve hlavné časti, a to kasíno a hry.

Svet hier a hracie automaty

Hracie automaty sú obľúbenou voľbou tých, ktorí sa chcú ponoriť do sveta zábavy a súčasne hrať o zaujímavé sumy. Vo svete hier od Niké nájdete stovky hier od klasických automatov po moderné videoautomaty s rôznymi bonusovými funkciami. Mnohé z nich si môžete dokonca zahrať aj v rámci turnajov.

Aj vo svete hier na vás čakajú viaceré promo akcie a bonusy. Napríklad denné a hodinové jackpoty, šťastná hodinka, vkladové utorky, šťastná 21, vkladový piatok, freespinové soboty či pohodové nedele. Viaceré informácie o aktuálnej ponuke hier a bonusov nájdete priamo webe nike.sk

Svet hier a kasínové hry naživo

Okrem hracích automatov ponúka Svet hier aj viac ako 150 kasíno hier ako sú blackjack, ruleta, baccarat a mnoho ďalších. Sú to vlastne online verzie tradičných kamenných kasín. Všetky hry sú zobrazené na úvodnej stránke – v Lobby, a vyskúšať si ich môžete aj zdarma keď kliknete na možnosť „Vyskúšaj si“.

Moje skúsenosti so zákazníckym servisom spoločnosti Niké

Spokojnosť zákazníkov je pre úspech akejkoľvek značky kľúčová. Jedným z kľúčových aspektov, ktoré k spokojnosti prispievajú, je aj zákaznícky servis. Či už máte problém so svojim účtom či platobnými operáciami, technický problém s niektorou z hier alebo vám nebol pripísaný bonus, zákaznícka podpora a špeciálne vyškolení zamestnanci vám pomôžu vyriešiť váš problém.

Zákaznícky servis môžete kontaktovať telefonicky alebo pomocou kontaktného formulára 24/7. Pokiaľ teda máte akýkoľvek problém, môžete sa na zákaznícku podporu obrátiť takmer kedykoľvek. Okrem toho môžete získať potrebné informácie aj na jednej zo stoviek pobočiek.

Nedávno som mal príležitosť využiť zákaznícku podporu Niké a bol som milo prekvapený profesionálnym a ústretovým prístupom jej pracovníkov. Keď som mal otázku ohľadom mojej stávkovej histórie, kontaktoval som ich prostredníctvom e-mailu a ich odpoveď prišla relatívne rýchlo. Čo ma najviac potešilo, bola ich odbornosť a ochota nájsť riešenie. Celkovo môžem povedať, že moja skúsenosť s Niké zákazníckou podporou bola pozitívna.

Mobilná aplikácia Niké

V dynamickom svete tipovania je nevyhnutné mať spoľahlivú mobilnú aplikáciu, ktorá vám pomôže mať prehľad a umožní vám rýchlo reagovať. Niké ponúka mobilnú verziu svojej web stránky na m.nike.sk, no k dispozícii sú aj aplikácie pre iOS aj Android.

Aplikácia však nie je len o uzatváraní stávok. Okrem kompletnej ponuky tipovania umožňuje streamovanie športových udalostí priamo na váš mobil či tablet. Bez ohľadu na to, či ste doma alebo na cestách, môžete zápas sledovať v reálnom čase, čo vám pomôže k lepším rozhodnutiam pri uzatváraní stávok.

Pre tých, ktorí sa chcú hlbšie ponoriť do sveta analýz a štatistiky, aplikácia poskytuje odborné poznatky aj personalizované odporúčania. S funkciu Tiket Aréna, ktorá je venovaná tipérom na zdieľanie tiketov a analýz, prístupom ku kasínovým hrám a tematickým zážitkom a user-friendy prevedením, tvorí živú komunitu športových nadšencov.

Výhody a nevýhody Niké

Niké je síce známa svojou dlhoročnou históriou a širokou ponukou stávok, stále to však nie je zárukou najvyššej kvality. Predtým, ako sa rozhodnete pre Niké alebo inú stávkovú spoločnosť, je potrebné oboznámiť sa s jej výhodami a nevýhodami.

Výhody stávkovej kancelárie Niké

Nemožno poprieť, že Niké ponúka naozaj veľký výber športových aj nešportových podujatí, na ktoré môžete staviť, čo umožňuje hráčom nájsť si výhodné stávky podľa preferencii.

S možnosťou live stávok a sledovania live prenosov priamo v aplikácii kdekoľvek sa práva nachádzate, viete pružne reagovať na zmeny v hre alebo stávkovať live.

Niké okrem širokého portfólia stávok poskytuje hráčom komunitný priestor a hĺbkové analýzy. Hráči môžu medzi sebou komunikovať a zdieľať rôzne stratégie, tipy či analýzy a tým zlepšiť svoje výsledky.

Medzi prednosti Niké ako stávkovej kancelárie patrí určite aplikácia, ktorá je rýchlo a jednoducho použiteľná, čo umožňuje rýchle podanie stávky či správu svojho účtu. A ako jedna z mála stávkových kancelárii na Slovensku poskytuje aj možnosť stávkovania cez SMS.

Okrem toho ponúka množstvo vstupných bonusov, zaujímavé súťaže, možnosť stornovania ticketu či možnosť predčasného vyplatenia ticketu.

Nevýhody stávkovej kancelárie Niké

Aj napriek dlhej histórii na slovenskom trhu, nespĺňa Niké podľa mnohých hráčov ich očakávanie vo viacerých kľúčových oblastiach.

Niké ma tendenciu pomerne rýchlo limitovať hráčov, ktorí dosahujú úspech, čo môže obmedziť možnosti stávkovania aktívnejších hráčov. Vo všeobecnosti môžeme povedať, že Niké sa orientuje skôr na menší trh, čo môže odradiť hráčov, ktorí hľadajú širšie možnosti stávkovania. Webová stránka je na rozdiel od aplikácie pomerne neprehľadná a zložitá, čo môže byť problémom najmä pre nováčikov.

Ďalším problémovým bodom sú nižšie kurzy v porovnaní s konkurenciou, čo priamo vplýva na váš zisk. Hráči sa taktiež stretávajú s problémami pri live stávkach, pričom nejedenkrát sa stalo, že v kritickom čase zápasu systém padol na niekoľko hodín. Tak isto sa hráči stretávajú s problémami pri schvaľovaní tiketov a podávaní stávok, najmä pri live stávkach, kde sa menia kurzy a treba reagovať rýchlo a dynamicky.

Často kladené otázky

Ako sa zaregistrovať do stávkovej kancelárie Niké?

Proces registrácie je jednoduchý. Stačí navštíviť ich webovú stránku nike.sk a kliknúť na možnosť „Registrovať sa“. Po vyplnení potrebných údajov, ku ktorým patrí aj číslo občianskeho preukazu, si budete môcť vytvoriť svoj účet.

Aké bonusy ponúka stávková kancelária Niké novým hráčom?

Niké má rôzne ponuky a bonusy pre nových hráčov. Medzi najbežnejšie patria bonusy pri prvom vklade, bezplatné stávky a ďalšie špeciálne akcie. Detaily nájdete na ich webovej stránke.

Ako môžem vložiť peniaze na svoj účet v stávkovej kancelárii Niké?

Niké ponúka rôzne spôsoby vkladu, vrátane platobných kariet, bankových prevodov a e-peňaženiek. Po prihlásení do vášho účtu si zvolíte preferovanú možnosť vkladu.

Je stávková kancelária Niké licencovaná a dôveryhodná?

Áno, Niké je licencovaná a regulovaná stávková kancelária, ktorá dodržiava prísne predpisy a normy pre online stávkové služby.

Čo je Niké TV?

TV Niké vám každý deň prináša nové live prenosy a možnosť tipovať počas zápasu.

Môžem v Niké stávkovať aj cez telefón?

Niké ponúka možnosť stávkovať cez mobilnú verziu nike.sk alebo priamo cez aplikáciu.

Záver

Niké je dlhodobou súčasťou stávkového trhu na Slovensku a jej pozícia ako najstaršej stávkovej kancelárie prináša určité výhody, ale aj nevýhody, ktoré treba zvážiť. Už dávno neobsadzuje prvé priečky voľby zákazníkov, pre mnohých je stále tou správnou voľbou a zároveň ideálnym partnerom vo svete stávkovania.

4.0
Dôvera a spravodlivosť
3.0
Kvalita stávkovej kancelárie
4.0
Bonusy a propagačné akcie
5.0
Zákaznícka podpora
4.0 Celkové hodnotenie

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *